İstanbul'da kahvaltılarınızı şenlendirecek, çeşidi bol, ürün kalitesi yüksek, öyle kıyıda köşede değilde, gerçek İstanbul'un kalbinde bir mekan arıyorsanız
Namlı Karaköy'ü sizlere tavsiye ediyorum.
Yaklaşık bir buçuk sene önce tanıştım
Namlı ile ve o zamandan bu zamana favori kahvaltı mekanları listemin halen 1 numarasında
Namlı
Kapalı ve camekanla kapatılmış
açık olarak iki bölümden oluşuyor
Namlı. İçerideki şarküteri bölümünde envayi çeşit, göze ve mideye hitap eden ürünlere kahvaltı sonrası bir göz atmanızı tavsiye ediyorum.
İlk olarak kahvaltı tabağınızı onlarca çeşit arasından "şundan da biraz alayım, bundan da" şeklinde donatıp ek olarak pastırmalı/sucuklu yumurta, omlet vs. yi kendi yarattığınız kahvaltı menüsüne ekliyorsunuz. (Namlı deyince ilk akla gelen
pastırmayı es geçmeyin derim. Çok leziz!) Peyniri, zeytini, kuru domatesleri taptaze, bir harika!
Özellikle haftasonu gidecekseniz biraz daha erken saatleri seçmenizi öneririm. Saatler ilerledikçe
Namlı'da yer bulmak bir hayli zorlaşıyor. Gerçi şu güne kadar "Çok kalabalık girmeyelim!" deyipte geri döndüğümüz olmadı

Yer olmasa bile acayip bir sirkülasyon var, eninde sonunda masanızı buluyorsunuz. Boğazdaki kahvaltı mekanlarında yaşayabileceğiniz işkenceler burada yok sonuç olarak.
Park pek sorun olmuyor. Eğer Namlı'nın önünde yer varsa aracınızı buraya park edebilir veya Namlı'nın hemen arkasında bulanan Karaköy çok katlı otoparkını kullanabilirsiniz.
Namlı'nın yeri: Karaköy Güllüoğlu'nun yanı, kat otoparkının hemen arkası.
Telefon: (212) 293 68 80